Catering na imprezy

Pomożemy Państwu w organizacji przyjęć firmowych i prywatnych.

Mamy dla Państwa kompleksową usługę cateringową:

  • Oryginalne dania, stworzone z wyselekcjonowanych produktów, zadziwią wszystkich gości
  • Dekoracja stołu zawsze dopasowana tematyki spotkania oraz Państwa wymagań
  • Profesjonalna obsługa kelnerska nada każdemu spotkaniu swoistej elegancji.

Eleganckie bufety, kolacje przy stołach w pięknych wnętrzach, luźne spotkania z przyjaciółmi,
zorganizujemy je w Twoim biurze, domu, plenerze, eleganckiej restauracji, miłej kawiarni lub pubie.

Skąd bierzemy produkty do przygotowania naszego cateringu?

Produkty używane przez naszą firmę (zarówno do gotowania, jaki i usługi MENU na 7 dni) pochodzą od sprawdzonych
producentów, cechują się najwyższą jakością pod względem wartości odżywczych i świeżości.
Aby utrzymać najwyższą jakość, każdy nowy produkt wprowadzany do naszej oferty sprawdzany jest przez dietetyka,
który wydaje swoją opinię.

Na stałe, współpracujemy z gospodarstwem (znajdującym się pod Warszawą) – stamtąd pochodzą używane przez nas warzywa,
zioła oraz sałaty. Gospodarstwo jest objęte certyfikatem ekologicznym. Cała produkcja jest uprawą wolną od chemikaliów
oraz nawozów sztucznych.

NOWOŚĆ – Catering – SAMA SŁODYCZ

Nasze ciasta są robione z naturalnych produktów, u nas nie znajdziecie polepszaczy, spulchniaczy i zagęszczaczy – nie oszukujemy i nie chodzimy na skróty. Prawdziwe masło, wysokiej jakości czekolada, cukier trzcinowy, świeże owoce i warzywa – to wszystko sprawia, że nasze wyroby wyróżniają się na tle sieciowych sklepów, cukierni, piekarni i kawiarenek.

W celu dokonania zamówienia:

Odwiedź nasz sklep www.catering-na-imprezy.pl lub www.finger-foods.pl

Jeżeli chcesz otrzymać wycenę lub przykładowe menu w wyznaczonej cenie – napisz do nas: kontakt@oryginalneprzepisy.pl

lub zadzwoń lub 605 101 161

Zestawy przekąsek z dostawą na terenie Warszawy już od 199 zł

Przykładowe Menu

Przystawki „Finger-foods” (4-7 zł/sztuka)

Tatar z wędzonego łososia na twarożku z ziołami ozdobiony plasterkiem cytryny i świeżym listkiem

Twarożek ziołowy zawinięty w grillowane i aromatyzowane palonym sianem plastry cukinii/bakłażana

Mus śmietankowy z białą czekoladą,posypany czekoladowymi kuleczkami ozdobiony świeżym owocem

Delikatny twarożek waniliowy z piaskiem ciasteczkowym i truskawkowymi wirkami z czekolady

Kolorowe warstwy owocowe z musem na nasionach chia z mleczkiem kokosowym, ozdobione świeżymi owocami i listkami

Uczta Sushi (zestaw za 99 zł-32 kawałki)

Futomaki – łosoś w tempurze, ogórek, majonez, tykwa, sałata, sos teriyaki 6 szt.

Futomaki – krewetka w tempurze, ogórek, majonez, sałata, sos teriyaki 6 szt.

California maki – węgorz w tempurze, tykwa, majonez, ogórek, sos teriyaki 10 szt.

California maki – pieczony łosoś, serek, ogórek, tykwa, sos teriyaki 10 szt.

Uczta Sushi (zestaw za 349 zł – 108 kawałków)

CALIFORNIA MAKI- krewetka w tempurze, majonez, ogórek, tykwa, owinięte pieczonym węgorzem, sos teriyaki 10 szt.

CALIFORNIA MAKI – krewetka w tempurze, majonez, ogórek, tykwa, owinięte w pikantny tatar z łososia, sos teriyaki 10 szt.

CALIFORNIA MAKI – krab, serek philadelphia, awokado, 8 szt., CALIFORNIA MAKI – tuńczyk, łosoś, majonez, ogórek, chilli 8szt.

FUTOMAKI- łosoś, krab, majonez, ogórek, sałata 7 szt., FUTOMAKI – łosoś, serek philadelphia, ogórek, sałata 7 szt.

FUTOMAKI – pieczony tuńczyk, serek philadelphia, ogórek, sałata, owinięte awokado, sos triyaki 7 szt.

FUTOMAKI – pieczony łosoś, serek philadelphia, ogórek, sałata, owinięte awokado, sos triyaki 7 szt.

HOSOMAKI- łosoś 8 szt., HOSOMAKI- tuńczyk 8 szt.

NIGIRI- łosoś 4 szt., NIGIRI- tuńczyk 4 szt., NIGIRI- maślana 4 szt., NIGIRI- krewetka 4 szt.

NIGIRI- dorada 4 szt., NIGIRI- węgorz 4 szt.

Tatar z łososia na ostro, owinięty w tykwę 4 szt.

Menu Truflowe

Cena: 99 zł/osoba

Przystawki

Sałatka z fenkułą, polędwicą z łososia i kawiorem z miodu pitnego
Sałatka – Piersi z kaczki z granatem podane na sałatce z botwinki z dresingiem malinowym

Dania Główne
Sum europejski/rostbef sous vide (nowoczesny sposób gotowania-powoduje, że mięso, ryby są bardzo miękkie) z musztarda, czarną fasolą, podany na zielonych warzywach

Zupa
Lekka wiosenna zupa ze świeżymi pomidorami

Desery
Ciasto marchewkowe z białą czekolada
Trufle czekoladowe mix

Menu Wigilijne

Cena: 59 zł/os.

Sałatka ziemniaczana ze śledziem

Ryba po grecku

Półmisek mięs pieczonych i wędzonych: schab, karkówka, boczek, szynka

Zupa grzybowa z łazankami

Kapusta z grzybami i suszoną śliwką

Pierogi: ruskie, z kapustą i grzybami, z mięsem

Sernik domowy

Dodatki: pieczywo, pikle, ćwikła, chrzan, musztarda

Menu Domowe

Cena: 59 zł/osoba

Przystawki
Sałatka z fenkułą, polędwicą z łososia oraz kawiorem z miodu pitnego
Sałatka z suszonym pomidorem i serem feta

Zupa
Rosół z kury z domowym makaronem

Danie Główne
Sum europejski z czerwoną fasolą, podany na zielonych warzywach